Sørg for at dine varer kommer trygt og sikkert frem med boblekurverter

Boblekurverter – en smart, sikker og praktisk løsning på din forsendelse!

Står du og skal have sendt eller fragtet genstande tværs over landet? Og skal disse gerne fragtes sikkert frem? Jeg tænker, at du nok svarer ja til begge (retoriske) spørgsmål. Derfor vil jeg nu forklare, hvorfor jeg mener, at den bedste måde at gøre dette på, er med boblekuverter

Kuverterne, som er lavet af bobler i plast, sikrer at dine varer eller genstande får en sikker rejse uden at gå itu. Boblernes smarte effekt er, at de beskytter varen og dens eventuelle skrøbelighed. Når varerne fragtes tværs over landet, foregår det ofte i et lastrum på enten en fragtbil, lastbil, i en flyvemaskine eller med tog. Ja, mulighederne er mange. Dog har de alle det til fælles, at de ofte rumsterer rundt på overfarten – omend de selvfølgelig bliver passet godt på.

Dog er sådan en tur bag i et lastrum – men tusindvis af andre pakker – ikke altid lig med den sikreste transport. Særligt ikke hvis vi taler om skrøbelige genstande af eksempelvis glas. Disse kan hurtigt og nemt blive bøjet og ødelagt, fordi de ikke er indpakket omhyggeligt nok. Til stor ærgrelse og frustration for både dig og modtageren i den anden ende.

Boblekurverter er en både smart, sikker og praktisk løsning, som gør det nemt for dig at sørge for, at dine varer kommer sikkert frem. I hele stykker – og ikke i halve. Selvfølgelig!

Et økonomisk klogt valg:

Boblekurverter er ofte et økonomisk klogt valg, idet de sjældent vejer særlig meget – og du slipper dermed for at betale unødvendigt meget for at få dine produkter og varer fragtet. Det er så ærgerligt og spild af penge at betale for meget, blot fordi at emballagen er tung og vejer for meget. 

Formår du at passe godt på dine boblekurverten – og ikke åbne dem ved at hive dem op men i stedet anvende tape til lukning og sirligt løsne denne ved åbningen – kan du med fordel genanvende dine boblekurverter. En løsning der både tager højde for pengepungen og for vores miljø. Det er en smart løsning, hvis du spørger mig!

Desuden findes der boblekurverter i mange forskellige størrelser og faconer, således du kan anskaffe de, der passer til netop dine behov. Dermed undgår du også at bruge for store boblekurverter til dine mindre produkter – og ligeledes spare penge på fragten. Derfor mener jeg også, at boblekurverter er et smart, praktisk og økonomisk klogt valg!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *