Smukke lejligheder på Aarhus Ø

Aarhus er Danmarks andenstørste by og er det, man kan kalde en lille storby. Den er charmerende med gamle gader og hyggelige huse, men det er kombineret med smuk og ny arkitektur, der udvider byen og giver en god kontrast til den gamle handelsby.

En af de nyere og smukke områder i Aarhus, er Aarhus Ø ned mod vandet, der bugner af nybyg og smukke, unikke lejligheder med fantastisk udsigt over vandet. Nicolinehus er en af de nye steder, der ligger på Aarhus Ø, hvor du udover lejligheder finder et helt byliv i byen.

Her er nemlig både restauranter, shopping og pulserende byliv bare et stenkast fra havet og bølgeskvulp. Lejlighedernes størrelse kommer helt fra omkring 60 m2 og op til over 200 m2, så der er med garanti også noget, der passer til dig og dine behov. 

Bo midt i byen tæt på vandet

Lejlighederne på Aarhus Ø, er lejligheder, der ligger placeret i Aarhus C, men samtidig så tilpas outsides fra bylivet, at det giver dig en stilhed og ro, du ikke finder andre steder i Aarhus. Det er naturligvis også fordi, de ligger lige ud til vandet, hvor du hver morgen slår øjnene op til en fantastisk udsigt over vandet og har ro omkring dig. Du får altså det bedste af bylivet men samtidig en unik ro og en fantastisk udsigt, der er svær at finde andre steder.

Ikke nok med, at du har bylivet tæt på dig og friheden ved vandet, så har du også alt det, du skal bruge lige omkring dig. Du har strand og vand tæt på dig, og kan derfor gøre brug af den skønne natur, ligesom du har caféer, shopping og restauranter omkring dig. Du ligger også tæt på skoven, så du har også naturen som din baghave – udover havet. Det er altså en helt unik placering, aarhus ø lejlighed har. Midt i byen, tæt på naturen, i stilhed og ro, men samtidig med liv omkring dig. 

Er du interesseret i en lejlighed på Aarhus Ø, er der gode chancer for, der findes noget, der passer til dig. Der findes nemlig lejligheder i mange forskellige størrelser og prisklasser, men fælles for alle er, at de ligger placeret tæt på det hele. Arkitekturen bag er en af hovedformålene med boligerne, der har til formål at skabe frit udsyn til alle verdenshjørner, så du dermed har udsigt fra lejlighederne uanset hvilken af dem, du bor i.

Det er desuden udsigten, der er taget udgangspunkt i, da byggeriet skulle i gang, og altså dermed dét, der ligger til grund for arkitekturen bag projektet.