Hvad er julen uden julemanden?

Julemanden

Julen er hjerternes fest og er en af de bedste dage på hele året for mange. Især for mange børn er julen en utrolig magisk stund, hvor alting bliver fantastisk og lysende midt i mørket. Der er mange aspekter af julen som man kan se frem til. Gaverne, juleevangeliet, julekalender i fjernsynet, masser af marzipan og ikke mindst julemanden. Blandt alle de meget fantastiske ting som alle glæder sig til ved julen, så er julemanden den gennemgående ting, der altid er der. Og hvad er julen egentlig uden julemanden?

Julemanden er det mest magiske ved julen. Han går igen i alle julekalendre, er en der reder julen, fejrer det hele og efterlader godter i ens strømpe. Han er den man skriver ønskelister til og den man lover at være god. Så uden julemanden er der ikke særlig meget jul tilbage. Derfor er det også vigtigt for dit barn at have en julemand til sin juleaften.

Julemandskostume

Der er flere forskellige måder du kan skaffe en julemand til julen. Du kan tage ud til nogle centre og andre steder hvor der kan være julemænd som dit barn kan sidde på skøddet af, og sige hvad de ønsker sig. Du kan nogle gange få oppustelige julemænd som man kan stille i haven. Men der er én ting som slår dem alle. Og det er hvis julemanden kommer hjem til jer juleaften eller julemorgen og kan være der sammen med jer. Derfor er det mest magiske du kan gøre for dit barn på juleaften at skaffe et julemandskostume. 

Med et julemandskostume bestemmer du helt selv hvor og hvornår julemanden skal være der, og du kan give dine børn en personlig oplevelse. Ved at lade julemanden komme til dem, kan de fortælle dit barn om, hvad de har gjort godt og dårligt i løbet af året og give dem en helt personlig gave, som passer tli hvad de har ønsket sig. På den måde holder du fantasien om, at julemanden findes og at julemanden holder øje med hvad børnene laver i live. Det er en god måde at gøre oplevelsen personlig og at holde troen i live så længe som muligt.

Du kan skaffe et julemandskostume på julemandskostume som kan passe dig lige gyldigt størrelse. Så kan du sørge for, at der altid er en julemand derhjemme som kan holde julemanden og julen magisk. Det er den bedste gave du kan give dine børn.