Det er ved at være tid til årstiderne

Det er ved at være tid til årstiderne igen. Har du prøvet det før, så ved du hvad det handler om, hvis du ikke har prøvet det før, så er det tid til at prøve årstiderne. Det er nemt, det er mad med glæde og det er løsningen, der kommer til at gøre din hverdag så meget nemmere og du undrer dig over hvorfor du ikke har gjort det meget oftere og noget før.

 

Mad der smager sundt og er nemt

I sidste ende handler det om gøre sit liv nemmere. Du går nok jævnligt og tænker over at livet bare er alt for stressende, alt for travlt. Der er for mange ting, der skal gøres og nås, for mange ting der skal købes og anskaffes og for lidt tid til at klare det hele. Det er livet i dag i 2020, hvor vi løber rundt i hamsterhjulet og kan knap nok nå at følge med. Også spørger man sig selv om, om det er det hele værd. ER det virkeligt sådan livet skal leves, er det så det er meningen, vi skal gøre tingene? Med stress og jag. Nej, det er ikke meningen.

 

Små beslutninger gør en stor forskel

Når livets små beslutninger gør en stor forskel kan vi se at det er det hele værd. Men vi glemmer at gøre det. Enten fordi vi ikke vil høre det, eller fordi vi ikke ved hvordan vi skal gribe det an. Det kan også være fordi vi er dårlige til at prøve nyt. Mennesket er et vanedyr. Det gælder også når vi laver mad og handler ind. Vi følger de samme mønstre hele tiden og afviger sjældent fra det. Og her kommer Årstiderne så ind i dit liv. Nu er tiden kommet til at prøve nyt.

 

Med Årstiderne vinder du kampen om tid

Men årstiderne vinder du kampen om tid, fordi du ikke bare får leveret friske råvarer og opskrifter ind af døren. Du får leveret noget mere tid, som du kan bruge på det, du bedst kan lide at lave. Og hvis det ikke er mad, tjah, så er du heldig, for med en måltidskasse kan du nå at lave alt muligt andet. Den tid du normalt bruger på at handle ind og gruble over hvad du skal servere for dig selv og familien kan bruges på noget andet. Motion, læsning, en kop kaffe i sofaen. Det er op til dig.