4 smarte løsninger til dit højbed

Når du skal finde en smart løsning til dit højbed, kan du tage et kig på Lyngeshop.dk. Her er der mange forskellige muligheder – endda også nogle, du måske ikke selv havde overvejet eller set før. Det kan være til god inspiration at kigge rundt, og du skal naturligvis først og fremmest tænke på de behov, du har. Hvor stort skal højbedet være? Hvor meget forventer du, at det skal fylde? Og hvor skal det stå i forhold til hvilken løsning, der passer til netop det sted.

Se herunder fire bud på smaret løsninger til dit højbed:

1. Den enkle løsning

Den helt enkle løsning er til dig, der kan lide det minimalistisk. Det er en enkelt firkantet kasse, der gør det, den skal, uden at være en løsning, nogle vil vælge for dekorationens skyld. Du kan vælge forskellige farver og forskelligt materiale efter behov og smag. Du kan også selv købe de forskellige sider, så du kan lave dit helt eget højbed i de mål, du ønsker.

2. Den runde løsning

Runde løsninger er anderledes til højbed, og denne løsning overrasker de fleste positivt, når de støder på den. En flot løsning er runde kanter fremstillet af corten stål. Det har et brunligt udseende, nærmest som om det er gammelt jern, der er rustent. Det er et populært valg, da mange er vilde med netop dette udseende.

Den runde løsning kan rent visuelt også være lige netop løsningen til dig og din have, hvor firkanter passer mindre godt ind. Det er naturligvis også en smagssag, men den runde mulighed er smart både til en have, hvor temaet i forvejen er rundere cirkelformer, men også til haver, hvor firkanterne går igen, som en salgs kontrast til dette.

3. Den kantede løsning

Det er faktisk muligt at få kanter til højbed som en kantet løsning. For at uddybe lidt, kan du altså få fx en sekskantet løsning, som giver symmetri og anderledes dimensioner i haven. Det er et lidt mere smart valg, hvis du vil have en anden løsning end firkanter og cirkler.

4. Den dekorative løsning

Der findes endda også dekorative løsninger i form af højbede med dekorative elementer og former. Du kan fx få en løsning, hvor kanten er dekoreret med striber, så du får en anden afslutning på den runde kant hele vejen rundt, end at den blot stopper.

Du kan også få firkantede løsninger, hvor kanterne øverst bukker ned, lidt som hvis det var en lille papkasse. Det kan i mange tilfælde være en sød og anderledes løsning, der ikke kun gør selve bedet men også kanterne pæne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *